تبلیغات
به سرزمین خیالت قدم بگذار - کرپ بهاری...
این نوع کرپ یک غذای سریع و پراز سبزیجات هستش که میتونید درست کنید ومیل کنید
وهمینطور با تغییر مواد میانی اون طعم های متفاوتی رو امتحان کنیدو ...


مواد میانی کرپ(برای 4نفر):
کرفس 1ساقه بزرگ
هویج1عددمتوسط
باقالای پاک ده1پیمانه
فیله مرغ4عدد
روغن1قاشق سوپخوری
پیازچه4-5شاخه
نمک وفلل به میزان لازم

خمیر کرپ:
آرد4قاشق سوپخوری
ماست 1قاشق سخوری
تخم مرغ 1عدد
شیر(آب) به میزان

طرز تهیه:ابتدا خمیرکرپ را اماده می کنیم.تخم مرغ را شکسته و با ماست مخلوط کرده وخوب هم می زنیم بعد آرد را اضافه کرده وبا مواد ترکیب می کنیم.شیر یا آب را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که غلظت موادمثل فرنی شود.حالا کف تابه ای متوسط را چرب کرده روی حرارت می گذاریم.وقتی تابه داغ شد یک ملاقه از مایع کرپ را در تابه میریزیم ومواد را پخش تابه می کنیم(با چرخاندن تابه) وقتی کرپ سفت شد مثل نان را از تابه خارج کرده وکناری می گذاریم
هویج را با دنده درشت رنده کرده،کرفس،پیازچه وفیله مرغ را نگینی خرد می کنیم،در تابه روغن میریزیم وپیازچه را تفت می دهیم،بعد مرغ را اضافه کرده همراه نمک وفلفل تفت میدهیم کمی آب رویش مریزیم (تقریبا نصف فنجان بستگی به این داره که اجازه ندهیم مواد بسوزند)ومی گذاریم10دقیقه بپزد ومواد طعم همدیگر را بگیرند، بعد از روی حرارت برمی داریم حالا دو قاشق از مواد میانی کرپ را که کمی خنک شده را برمیداریم و روی قسمت سرخ شده کرپ ریخته و آن را رول می کنیم.کرپ آماده است نوش جان

 نکته:طرف سرخ شده چسبنده است باعث می شود رول های کرپ از هم باز نشوند
متاسفانه عکسی از کرپ نداشته ام



طبقه بندی: آشپزی وشیرینی پزی ونوشیدنی...،
برچسب ها: کرپ بهاری، کرپ برای افطار، غذای سریع، آشپزی،

تاریخ : چهارشنبه 19 خرداد 1395 | 05:38 ب.ظ | نویسنده : بانوی آبی پوش دریا | نظرات

  • paper | بلاگ اسکای | ایران موزه